Legal notice

sylvie hannaert 

Windmolenstraat 47 - (BE) 1650 Beersel 

BTW BE 0807.079.095

www.sylviehannaert.be

sylvie.hannaert@gmail.com

 

Online bestelling

De juwelen worden op bestelling vervaardigd en handgesmeed in mijn atelier.

Afhankelijk van de bestelling, bedraagt de levertermijn 2 a 4 weken

Door een bestelling te plaatsen bij sylvie hannaert geeft de klant te kennen akkoord te gaan met de verkoops-, leverings- en betalingsvoorwaarden. Nadat je je bestelling verstuurd hebt, krijg je een automatisch gegenereerde e-mail met de bevestiging van je bestelling. Mocht er een fout in ons voorraadsysteem zitten en een artikel toch niet meer voorradig is, dan krijg je daar ten laatste de volgende werkdag bericht van.

De geleverde artikelen blijven tot op het moment van gehele betaling door de klant, de exclusieve eigendom van sylvie hannaert. Het risico wegens verlies of beschadiging gaat evenwel over op de klant vanaf de levering. Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moet onmiddellijk worden gemeld, op straffe van verval van elk recht.

Op alle overeenkomsten tussen sylvie hannaert en de klant is het Belgisch recht van toepassing. De Belgische rechtbanken zijn exclusief bevoegd.

 

Betalen

Wanneer u een bestelling plaatst bij sylvie hannaert, wordt deze voor u voor een totaal van 14 kalenderdagen gereserveerd. U krijgt een orderbevestiging per mail toegezonden. (indien u binnen het half uur geen e-mail ontvangt, gelieve ons te contacteren op sylvie.hannaert@gmail.com.) Indien wij na die 14 kalenderdagen nog geen betaling ontvangen hebben, wordt het artikel terug in de verkoop geplaatst.

Betalingsmogelijkheden zijn:

-       Cash (enkel bij persoonlijke levering of afhaling op afspraak) 

-       Overschrijving op onze Belgische rekening BE97 0012 9363 5749 (BIC FORTIS: GEBABEBB) met vermelding van uw bestelnummer. Hou er wel rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat uw betaling op onze rekening staat.

-       Via uw Paypal rekening (voor meer informatie ga naar www.paypal.be)

-       Via Creditcard (Visa, Mastercard)

-       Via Bancontact (Mollie)


Verkoopsovereenkomst

De verkoopsovereenkomst komt tot stand tussen sylvie hannaert en de meerderjarige opdrachtgever (de ‘klant’), op het ogenblik dat een mail naar de klant wordt verstuurd ter bevestiging. Ieder die een bestelling plaatst bij sylvie hannaert , verklaart zich akkoord met deze verkoopsvoorwaarden.

Het elektronisch bewijs (bijvoorbeeld : e-mail, backups, ...) wordt door alle betrokken partijen aanvaard binnen het kader van de verkoopsovereenkomsten en relaties.

Voor sylvie hannaert  is het nakomen van haar verplichtingen tov de klant prioriteit. In het geval van overmacht echter heeft sylvie hannaert het recht haar verplichtingen t.o.v de klant op te schorten en dit voor de duur van de overmacht.
Onder overmacht verstaan we alle omstandigheden buiten de wil van sylvie hannaert om, waardoor nakoming van de verplichtingen tov de klant gedeeltelijk of volledig wordt verhinderd. Onder die omstandigheden vallen onder meer: staking, stroompanne, brand en andere.

Voor alle vragen betreffende wholesale of consignatie mag u steeds contact opnemen via sylvie.hannaert@gmail.com

 

Prijzen en productinformatie

Alle vermelde prijzen zijn steeds uitgedrukt in euro (€), inclusief BTW (21%) en exclusief verzendingskosten. Alle prijzen voor accessoires gelden per stuk, tenzij anders is aangegeven. Verzendingskosten worden duidelijk apart aangegeven. Voor een bestelling gelden altijd de prijs en de aktie die op het moment van bestelling worden vermeld. sylvie hannaert houdt zich het recht voor de prijzen van de producten en de productinformatie te wijzigen en te corrigeren. Indien korte tijd nadien een al aangeschaft product afgeprijsd blijkt te zijn, kan er geen aanspraak worden gemaakt op terugbetaling van het prijsverschil. De opgave van prijs slaat uitsluitend op de artikelen zoals het woordelijk wordt omschreven.

Ondanks het feit dat de catalogus en website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt samengesteld, is het toch mogelijk dat de aangeboden informatie onvolledig is of niet up-to-date is. sylvie hannaert is wat de juistheid, geactualiseerdheid, of volledigheid van de aangeboden informatie slechts gehouden tot een middelenverbintenis. sylvie hannaert is in geen geval aansprakelijk ingeval van materiële fouten, zet- of drukfouten.

De bijhorende fotos zijn decoratief bedoeld en kan artikelen bevatten die niet inbegrepen zijn in de prijs. Informatie over de artikelen (bijvoorbeeld maten en materialen), betreft altijd indicatieve informatie en kleurschakeringen op de foto kunnen licht afwijken van echte kleuren. Wanneer artikelen kleiner of groter tailleren dan gewoonlijk, wordt dit in de mate van het mogelijke op de site vermeld. Wanneer U specifieke vragen heeft over bijvoorbeeld maten, kleur, beschikbaarheid, leveringstermijn of leveringswijze, verzoeken wij U ons te contacteren op sylvie.hannaert@gmail.com

Subscribe to the newsletter!
Stay updated & discover new designs